Helmetcity.nl een zeer interessante site

Ben jij een liefhebber van motorrijden, dan ben je ook een liefhebberHelmetcity.nl van Helmetcity.nl. Dit is een online winkel waar je de mooiste helmen en andere accessoires kan kopen. Bovendien zijn de prijzen hier zeer aantrekkelijk. Regelmatig is er een uitverkoop en dan kan je tegen nog goedkopere prijzen een helm of andere spullen kopen. 

Omdat ik nog niet heel erg lang mijn rijbewijs heb gehaald, was ik op zoek naar een helm en andere accessoires. Een motor had ik inmiddels al gevonden en gekocht. Maar nu moest ik aan mijn eigen veiligheid gaan denken. Daarom was het eerste naar waar ik op zoek was een goede helm. Eigenlijk was ik er zelf nog niet over uit welk model ik zal nemen. Eentje waar je alleen het vizier van om hoog kan zetten. Of een model waar je de hele voorkant naar boven kan klappen.

Via Helmetcity.nl een zeer mooie helm gekocht

Het is uiteindelijk een model geworden waar je de voorkant helemaal omhoog Helmetcity.nlkan klappen. Dat lijkt mij geweldig rijden als het mooi weer is en ideaal voor in de stad. Mocht je op de snelweg rijden, is het fijn dat je de helm helemaal dicht kan maken. Want onderweg kom je genoeg vliegen tegen. Deze kunnen beter tegen de helm aanvliegen dan in mijn gezicht.

Bij de Helmetcity.nl heb ik nog veel meer gekocht. Om mijn motor te beschermen heb ik een hoes erbij gekocht. De motor staat namelijk in de achtertuin en het is dan fijn om deze af te kunnen dekken. Tevens heb ik hier ook een goed slot bij gekocht. Dit moet van de verzekering maar natuurlijk ook voor de mensen die andere plannen met jouw motor hebben. Inmiddels heb ik al mijn materialen al in huis, dat werd al binnen 48 uur bezorgd. Een zeer snelle service van een zeer goed bedrijf