Waterdichte werklaarzen, een echte must voor elke dakdekker!

Ik ben zelf dakdekker en kan je vertellen dat het erg vervelend is als je op het dak aan het werk bent en het regent. Het is dan ook erg belangrijk goede werkkleding en vooral goede werkschoenen of werklaarzen te dragen! Ik vind het zelf prettiger om wat hogere werklaarzen te dragen. Mijn eigen werklaarzen zijn zo verouderd dat ze niet meer waterdicht zijn. Tijd voor een nieuw paar!

Goede service en snelle levering

Ik ben echt een man die niet graag winkelt. Ik woon in Den Haag, maar een dagje winkelen in de stad is voor mij niet weggelegd. Een dagje naar de Ikea gaat nog wel, maar kleding en schoenen bestel ik liever online. Ik zie dan wel of het past en stuur het anders retour. Online ben ik op zoek gegaan naar werklaarzen die waterdicht zijn. Op aanraden van een collega heb ik een kijkje genomen op de website van Bowork. Hier hebben ze veel mooie werklaarzen van kwaliteit tegen schappelijke prijzen. Ik heb zelf gekozen voor bruine werklaarzen van Buckler, type B701. Dit zijn waterdichte werklaarzen met een stalen neus en een stalen zool. De laarzen zijn gemaakt van nubuck leder en door een waterdicht membraan zijn de laarzen waterdicht. Een echte must voor mij. Wat mij verder heeft overtuigd deze werklaarzen aan te schaffen is de goede ondersteuning. De laarzen zijn echt gemaakt om optimale bescherming en optimaal loopcomfort te garanderen. Dit vind ik erg belangrijk.

Ik ben geen echte internetheld en had nog wat vragen over de werklaarzen. Daarom heb ik even contact opgenomen met de klantenservice. Het personeel heeft mij zeer goed geholpen en mijn vragen goed beantwoord. Verder werd aangegeven dat ik mijn pakketje de volgende dag al in huis zou hebben en dat ik de laarzen binnen 30 dagen mag retourneren als ze niet goed zijn. Ik ben erg blij met de snelle levering en gelukkig zitten de werklaarzen helemaal goed waardoor ik ze niet hoef te ruilen. Mijn complimenten voor de goede hulp en de snelle levering. Je hoort immers ook wel eens andere verhalen wanneer je iets via het internet koopt! Heb jij goede ervaringen met online winkelen?

Hetatelier-amsterdam - Bowork