Voordelig rookkanalen besteld

schoorsteenkap-k100-2Vorige week heb ik een open haard bij een klant gemonteerd. De open haard was geleverd zonder rookkanalen en daarom was mij de opdracht gegeven om de goede rookkanalen hiervoor te bestellen. Voor de rookkanalen heb ik een vast adresje, omdat die hier voordelig en kwalitatief goed zijn.

Van Isoduct

Wel eens vaker krijg ik dit soort vragen van klanten. Het merk waar ik het liefste mee werk is Isoduct, omdat ik dan zeker weet dat het lang goed blijft. Tot op heden heb ik nog geen klachten gehoord over het rookkanaal en dat is dus ook een goed teken.

Voor deze klanten van mij heb ik een rookkanaal besteld bij Veiligrookkanaal.nl. Op deze website bestel ik altijd de rookkanalen. De kwaliteit van deze rookkanalen zijn niet alleen goed, maar de prijs is ook nog eens geweldig.

200 isoductAls je de prijs vergelijkt met die van andere bedrijven dan kom je een stuk duurder uit. Voor precies dezelfde onderdelen betaal je zo honderd euro meeren dat is natuurlijk niet handig.

Het rookkanaal is heel erg makkelijk zelf samen te stellen als je precies weet wat je moet bestellen. Tot op heden is het elke keer goed gegaan. Een keer had ik een onderdeel te veel besteld door slordigheid, maar dat was ook heel makkelijk opgelost. Het onderdeel mocht ik kosteloos retourneren.

De rookkanalen worden altijd mooi op tijd geleverd en deze zijn dan ook goed ingepakt. Voor mijn klanten heb ik deze rookkanalen besteld en zij waren tevreden met het eindresultaat!