Suit Up Now

Onze Suit up Now Corporate Fashion is voor iedereen die iets uit wil stralen met zijn/haar werkkleding. We hebben drie verschillende kledinglijnen ontworpen om iedereen te kunnen voorzien van de perfecte outfits. Casual, voor de bedrijven met een persoonlijk gevoel. Formeel, voor wie professionaliteit uit wil stralen, en Horeca-hotel, speciaal ontworpen voor de horeca. Alle drie de kledinglijnen staan voor kwaliteit en professionaliteit, met een persoonlijke touch. Natuurlijk is alle kleding te bedrukken met jouw bedrijfslogo!

Suit-Up-zwart-copy (1)

Kleding & accessoires

In onze collectie vind je alle benodigdheden voor een perfecte outfit op het werk. Naast de standaard kledingstukken, zoals prachtige nette broeken, colberts en jurken, voorzien wij je graag van bijpassende schoenen, riemen, stropdassen en ga zo maar door. In de horeca-hotel lijn vind je schorten, bretels en andere handige horeca-benodigdheden, natuurlijk allemaal met een professionele uitstraling maar ook voorzien van het nodige comfort. We hebben verschillende stoffen, pasvormen en afwerkingsdetails, zodat je alles kan combineren tot de perfecte, persoonlijk samengestelde outfit. Ook voor een home-made collectie kan je bij ons terecht. Kom gerust langs voor een gesprek en een goede kop koffie!

Suit-Up-Corporate-Fashion-Casual-collectie-vest-1

Persoonlijke hulp

Heb je vragen over specifieke modellen, over het bedrukken van de kleding, of over jouw specifieke wensen? Wij staan je graag te hulp bij alle mogelijke vragen. We begrijpen dat elk bedrijf een persoonlijke, individuele uitstraling zoekt. Daarom kan je te allen tijde contact opnemen via info@suitupnow.nl, of het contactformulier invullen op onze website. Combineer en ontwerp de perfecte Corporate Fashion voor jouw bedrijf, en kom modieus en professioneel voor de dag!