Ik rook niet meer dankzij hypnose Brabant

Heb ik jullie al verteld dat ik naar hypnose Brabant ben geweest? Zij hebben mij bijzonder goed geholpen, met iets wat ik zelf niet had gekund. Hypnose Brabant heeft mij namelijk geholpen met het stoppen met roken. Dat heb ik zelf nu misschien al wel tien keer geprobeerd en het lukte telkens maar niet. Dankzij een hypnose sessie heb ik met mijn onderbewust zijn gewerkt, waardoor ik nu minder last heb van de verslaving. Het is eigenlijk heel bizar, maar het wordt veel vaker gedaan dan je zou denken! Ik ben nu vooral blij dat ik er vanaf ben en ook de kracht heb gevonden niet zo gemakkelijk terug te vallen in oude patronen. Dat scheelt nu al een hoop voor mijn gezondheid.

 

hypnose

Alles kun je leren

De hypnose sessie heeft mij vooral geleerd dat ik zelf de baas ben over mijn acties en gevoelens. Alles kun je aanleren, dus ook stoppen met roken bijvoorbeeld. Het beginnen met roken heb ik namelijk ook zelf gedaan. Het heft moest ik echt in eigen handen nemen. Daardoor kan ik nu verder leven met een betere gezondheid. Het zal nog wel even duren voordat alle kwaaltjes weg zijn en ik ook weer een langere levensverwachting heb, maar dat zien we vanzelf wel weer.

Wie van jullie heeft ook eens een soortgelijke sessie of meerdere sessie gevolgd? En waarmee ben jij toen vooral geholpen? Het lijkt mij erg interessant om dit soort ervaringen met elkaar te delen! Ik hoor het graag van je.

 

hypnose