Professionaliteit dankzij Suit up Now – Corporate Fashion

Ondernemers onder ons zien graag het bedrijf groeien. Met het dragen van de juiste kleding straalt het bedrijf klasse en professionaliteit uit. Als je verstand hebt van mode van de bovenste plank weet je ook goed dat Suit up Now – Corporate Fashion klasse uitstraalt. Ons bedrijf wilde namelijk ook graag overstappen naar bedrijfskleding. Voorheen droegen we allen waar we die dag zin in hadden, zag er niet  bepaald zakelijk uit. Mijn werkgever heeft mij, tijdens de vergadering, de opdracht gegeven om een bedrijf te vinden die kwaliteit bedrijfskleding verkoopt. 

logo (1)

Ik als enthousiaste modedame kon dit natuurlijk niet laten liggen waardoor ik diezelfde dag al ben gaan zoeken. Een tal van bedrijven gevonden waar bedrijfskleding te verkrijgen is, echter vond ik de kleding niet bepaald klasse uitstralen. Het zakelijke oog wenst namelijk nette kleding wat past binnen ons bedrijf waardoor ik gemakkelijk een tal van bedrijven kon wegstrepen van het lijstje.

Service, kwaliteit en niet te vergeten snelheid!

Bij Suit up Now – Corporate Fashion ben ik uiteindelijk blijven hangen. Het bekijken van hun website werd ik al enthousiast over waardoor ik het direct aan mijn werkgever heb voorgedragen. Het is natuurlijk wel zo dat je een tal van aspecten op papier moet hebben wil je dit realiseren bij hun. Denk bijvoorbeeld aan wat voor kleding je zoekt, wil je het zakelijk hebben of hou je het casual maar netjes? 

Collectie-Formeel-300x189

Dit alles is mogelijk om te bespreken met hun. Mijn werkgever heeft mij wel gevraagd om erbij te zitten aangezien mijn kennis op het gebied van fashion breed genoeg is.