De keepsake; Een kleine urn voor een subtiele, dierbare herinnering.

UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie keepsakes, ook wel ‘kleine urnen’ genoemd. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Een kleine urn bij UitvaartUniq.nl; Prachtig aanbod, veelal te personaliseren en Eerlijk geprijsd.logo (5)

De kleine urn is een subtiele vorm van asbestemming, waarin een kleine symbolische hoeveelheid as bewaard kan worden. Een kleine urn is veelal gewild in het geval van een asverstrooiing, het teruggeven van de as aan de aarde met een bio urn of een eco urn, of in het geval meerdere vrienden en/of familieleden een vorm van asbestemming aan een overleden dierbare wensen.

De mini urn is oorspronkelijk bedoeld voor meerdere nabestaanden, die een vorm van asbestemming wensen. Speciaal voor de overige nabestaanden was het, naast de grote urn voor de volledige hoeveelheid as, mogelijk om in dezelfde stijl een, of meerdere kleine urn varianten aan te schaffen. De urnmodellen die in meerdere afmetingen (en tevens inhoud) zijn nog steeds verkrijgbaar, waarbij populaire urnen vaak in 2, 3 of zelfs wel 4 afmetingen geproduceerd worden, waarbij eventueel ook nog een duo urn (voor 2 personen). Deze varianten worden veelal aangeduid als (mini, klein, medium, groot en duo.44089910

Echter is het steeds vaker de situatie dat er alleen nog maar gekozen wordt voor de mini of de kleine variant urn. Veelal wordt de voorkeur gegeven aan een subtielere tastbare herinnering, in tegenstelling tot de veelal grote urnen, geschikt voor de volledige hoeveelheid as van een overleden dierbare. Een kleine urn valt niet direct op en is eenvoudig in te passen binnen een bestaande interieurstijl. Wat uw specifieke wensen en voorkeuren ook zijn, bij UitvaartUniq vindt u een grote diversiteit aan kleine urnen.